Harcsa káposztával

8 fő részére

Nehézség:

közepes

Beküldte:

hozzávalók

  • 1 kg harcsa
  • 2 kg savanyúkáposzta
  • néhány szem bors
  • babérlevél
  • vöröshagymás rántás

Elkészítés

A harcsát vágjuk szeletekre, megsózzuk. Hagyjuk állni. Közben a káposztát vízzel öntsük le, csavarjuk ki, majd vízben tegyük fel főni. A levét, miközben fő, ne vízzel pótoljuk, hanem káposztalével. Tegyünk hozzá néhány szem borsot, és néhány babérlevelet. Ha megfőtt, csináljunk vöröshagymás rántást, öntsük a káposztához, majd a hallal együtt még fél órán keresztül főzzük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.